08:49
Бібліотеки у досягненні Цілей сталого розвитку

21 травня 2021 року в онлайн-форматі відбувся семінар для шкільних бібліотекарів за темою «Зелена бібліотека»: створення екологічного освітнього простору.  

Головна мета цілей сталого розвитку — покращити життя на Землі та перетворити нашу планету на краще місце для життя. Свій внесок у вирішення глобальних завдань докладають і шкільні  бібліотеки. Як це можна зробити? Насамперед, звичайно, через освітні та просвітницькі заходи, через колекції бібліотечних фондів, через популяризацію та дієві акції. Усе це є у наших бібліотеках та, безперечно, сприяє освіті. Під час семінару ШТЕРМАН Лариса, завідувач бібліотеки КЗ «Лозівський ліцей № 4» ознайомила учасників онлайн- зустрічі з екологічними напрямками, що розвиваються у бібліотеках світу та презентувала досвід роботи за темою: «Еколого-просвітницька робота бібліотеки: екологія, учнівство, бібліотека».

Під час зустрічі особлива увага також була приділена питанню організації роботи шкільних бібліотек по закінченні навчального року та забезпечення  підручниками здобувачів освіти у новому навчальному році. Семінар сприяв обміну досвідом між шкільними бібліотекарями, був корисним з точки зору набуття та подальшого використання отриманої інформації у роботі з учасниками освітнього процесу..

З матеріалами засідання можна ознайомитися ТУТ

   

 

Категорія: ТМО шкільних бібліотекарів | Переглядів: 96 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar