13:53
Дистанційний семінар шкільних бібліотекарів

30.03.2021 року у форматі ZOOM-конференції відбувся  семінар  шкільних бібліотекарів закладів освіти  Лозівської ТГ за темою  «Розвиток ключових компетентностей шкільних бібліотекарів в умовах НУШ».

Шкільна бібліотека як невід’ємна структурна складова закладу освіти є безпосереднім учасником освітнього процесу і разом зі школою проходить непростий шлях реформ. Тому, такі поняття як модернізація, інноваційний підхід є тими реаліями, навколо яких будується повсякденна робота шкільного бібліотекаря.

 МАРХАЙ Ніна, консультант КУ «ЦПРПП» ознайомила учасників семінару із нормативною базою  щодо роботи шкільної бібліотеки, завданнями і пріоритетними напрямками діяльності шкільних бібліотек в сучасних умовах,  ПРОФАТИЛО Інна, завідувач бібліотеки КЗ «Лозівський ліцей № 10» ознайомила з небезпеками, які існують в Інтернеті та правилами безпечної роботи в Інтернеті, а СИДОРЕНКО Олена, завідувач бібліотеки КЗ «Панютинський ліцей», акцентувала увагу учасників зустрічі на особливостях планування та звітності в роботі шкільної бібліотеки.

З матеріалами можна ознайомитись ТУТ.

   

Категорія: ТМО шкільних бібліотекарів | Переглядів: 93 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar