14:20
Година спілкування вчителів освітньої галузі «Інформатична»

20.09.2023 року було проведено годину спілкування вчителів інформатики.

Були розглянуті такі питання:

  1. Подолання освітніх втрат - головний пріоритет роботи вчителя в умовах війни (презентація Сергія Ставицького, завідувача Центру медіа та інформаційних технологій ХАНО).
  2. Навчання в період воєнного стану (презентація Василенко Юлії, старшого викладача секції інформаційних технологій в освіті ХАНО).
  3. Зміна моделей педагогічного мислення (Чернова Наталія, консультант КУ «ЦПРПП».
  4. Методичні настанови, щодо викладання інформатики у 2023/2024 н.р. Презентація  досвіду роботи за темою «НУШ 5 клас: досвід, реалії, можливості»  (Тарапата Вікторія, вчителька інформатики КЗ « Лозівського ліцею № 3», голова ТМО вчителів інформатики).
  5. Використання можливостей середовища Scratch та Tinkercad для розвитку творчих та інженерних навичок здобувачів освіти у рамках освітнього процесу під час дистанційного навчання (Петренко Володимир, учитель інформатики КЗ «Панютинського ліцею», переможець Фестивалю добрих практик освітян Харківщини “Майстри педагогічної справи презентують”).
  6. Викладання інформатики із застосуванням різних гаджетів (Гугіс Світлана, вчителька інформатики КЗ «Лозівського ліцею № 12»).

Вчителі отримали інструкції до асинхронного уроку, посилання на допоміжні ресурси для створення тестів з застосуванням ШІ, плейлист з уроками по Photopea. А також визначилися із питаннями для опрацювання у канікулярний час.

Категорія: ТМО вчителів інформатики | Переглядів: 29 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar