09:44
Інтерактивне спілкування вчителів образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво»

15 травня 2021 року відбулося інтерактивне спілкування вчителів образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво» за темою «Форми та методи організації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво».

Педагоги занурилися у кращі практики своїх колег та мотивували один одного на розвиток власних професійних компетентностей через самовдосконалення та участь у фахових конкурсах.

Вчитель образотворчого мистецтва КЗ «Лозівський ліцей №11» Олена КУЧЕРЕНКО ознайомила учасників із формами та методами організації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках.

Голова ТМО, вчитель музичного мистецтва КЗ «Лозівський ліцей № 4» Наталія ГОНЧАРОВА розповіла про структуру і типи уроків образотворчого мистецтва та «Лепбукінг» на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво» як один із засобів активізації пізнавальної та творчої діяльності учнів. Розглянули Положення про проведення обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують».

З матеріалами можна ознайомитися ТУТ.

 

Категорія: ТМО вчителів предметів освітньої галузі "Мистецтво" | Переглядів: 83 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar