14:13
Онлайн-зустріч ТМО вчителів історії

15 вересня на платформі ZOOM відбувся вебкаст територіального методичного об’єднання вчителів історії та правознавства за темою «Шкільна історична освіта: досвід, реалії, можливості».

Серед спікерів вебкасту – Світлана Котенко, вчителька історії Лозівського ліцею №1, голова ТМО вчителів історії та правознавства, яка окреслила головні особливості інструктивно-методичних рекомендацій щодо викладання предметів громадянської та історичної освітніх галузей у 2023/2024 навчальному році.

Досвід використання можливостей Лозівської школи онлайн на уроках історичної та громадянської освітньої галузі, презентувала Віра Базільова, вчителька історії Миролюбівського ліцею, викладачка першого сезону Лозівської школи онлайн.

Консультант КУ «ЦПРПП» Владислав Акименко, окреслив нові виклики нових реалій шкільної суспільствознавчої освіти, ознайомив з можливостями та моніторингом освітніх втрат і розривів на платформі «Всеукраїнська школа онлайн». Вчителі працювали над створення інструкції до асинхронного уроку та отримали дієві інструменти формувального оцінювання

Категорія: ТМО вчителів історії та правознавства | Переглядів: 29 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar