11:02
Урочистості до Дня працівників освіти

Щороку на початку жовтня українська спільнота відзначає День працівників освіти.

29 вересня 2021 року у КЗ «Лозівський ліцей №1» відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти. З вітальним словом до освітян, зусиллями яких твориться майбутнє нашої громади, звернулися  міський голова Сергій Зеленський, помічниця народного депутата України Юлії Світличної – Марина Кожевник, голова Лозівської районної державної адміністрації Володимир Ромах,  голова Лозівської районної ради Вадим Гоч, очільниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева і голова міської профспілкової організації працівників освіти і науки України Лариса Добродум. Вони висловили освітянам вдячність за невтомну працю, побажали міцного здоров’я, творчого горіння, світлих думок і гарного настрою.

Під час церемонії 60 кращих освітян громади за багаторічну та сумлінну працю було нагороджено грамотами і подяками від народного депутата України Юлії Світличної, Харківської обласної ради, Лозівської міської ради, Лозівської районної державної адміністрації, Лозівської районної ради, Управління освіти, молоді та спорту і міської профспілкової організації.

Квітами, дарунками та бурхливими оплесками привітали ветеранів освітньої галузі, побажали їм довгих, світлих і активних років життя, міцного здоров’я та родинної злагоди.

На святі вшанували освітянські династії Лозівської громади. Привітанням для них стала прем’єра відеофільму «Педагогічні династії в освітньому просторі Лозівщини».

Привітання отримали і вчительські подружні пари, їх у закладах освіти Лозівської громади працює близько 30.

Свято у великій родині освітян Лозівщини супроводжувалось музичними вітаннями від учнів та колег.

      

Категорія: загальні питання | Переглядів: 97 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar