11:20
ВІтаємо переможців ІІІ (обласного) етапу конкурсу учнівської творчості!

На виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року№ 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості», відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, затвердженого спільним наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і мистецтв України, Державного комітету у справах сім’ї та молоді від 29 серпня 2003 р. № 585/529/875, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 вересня 2003 р. за № 779/8100, відповідно до листа МОН від 16.11.2023 р. №1/18099-23 «Про проведення XХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» – у листопаді 2023 – січні 2024 в Харківській області були проведені І – ІІІ етапи цього конкурсу, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!».

Епіграфом до творчих робіт стали слова Тараса Шевченка: «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, – Слава не поляже» («До Основ’яненка»).

На розгляд журі ІІІ етапу конкурсу було подано три роботи у номінації «Література», присвячені національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність, та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

Пишаємось нашими учнями та вчителями, які гідно несуть звання найкращих із року в рік!

Усі три роботи, які були подані на ІІІ (обласний) етап, отримали призові місця!

Вітаємо переможців:

Кіру Гайдаржу, ученицю 8 класу КЗ «Смирнівський ліцей» (учитель Середа Інна Вікторівна) – І місце;

Софію Базай, ученицю 9 класу КЗ «Лозівський ліцей №1» (учитель Єфімова Наталія Олексіївна) – ІІ місце;

Творчу групу «Слово» (Богдану Скрипник, Матвія Барановського, Вероніку Решетняк, Дмитра Єрмакова, Катерину Панченко, Єлизавету Свистунову, Вероніку Губарєву, Катерину Сухініну, Вікторію Житкову). учнів  КЗ «Лозівський ліцей №7» (учитель Петренко Олена Леонідівна) – ІІІ місце.

Учням та їх наставницям – нових творчих злетів, нових перемог! Вами пишається вся Лозівська громада!

  

  

  

Категорія: Мовно-літературні конкурси | Переглядів: 65 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar