13:13
Вітаємо з присвоєнням звання «Берегиня України».

14 травня 2021 року в Будинку офіційних прийомів Уряду в Києві відбулась заключна частина Міжнародного проєкту «Я – Українка», мета якого гідне представлення та об’єднання українських жінок, які своїм життям та працею звеличують рідну землю добрими справами.

Проєкт здійснюється за підтримки та участі представників Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, громадських об’єднань.

Частиною проєкту є випуск книги Пошани «Я — Українка», на сторінках якої крім знаменитих постатей є багато імен, які ще не відомі широкому загалу.

Народне звання «Берегиня України» з врученням ордену, Почесні грамоти «За активну громадську позицію, вагомий внесок у забезпечення розвитку і процвітання держави, сумлінну працю, високий професіоналізм, незламний патріотизм, любов до України та створення позитивного іміджу» та «За активну життєву позицію та сумлінну працю в ім’я розвитку української держави» отримали й наші освітянки: директор КЗ «Панютинський ліцей» Мохарєва Тетяна В’ячеславівна, директор КЗ «Бунаківський ліцей» Кікіньова Ірина Володимирівна та директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Шаламова Оксана Анатоліївна.  Імена цих  чарівних жінок занесено до Книги Пошани «Я – Українка».

Вітаємо педагогів з отриманням почесної нагороди та бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у щоденних справах. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння, а кожен день буде багатим на радісні звістки та приємні події.

      

Категорія: Фахові конкурси | Переглядів: 129 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar