15:06
Завершився конкурс «Юні інтелектуали-2021»

З метою реалізації Указу Президента про оголошення 2020/2021 навчальний рік Роком математичної освіти  24 та 25 березня у Лозівській громаді відбувся конкурс «Юні інтелектуали-2021», який організували та провели Центр професійного розвитку педагогічних працівників разом із учителями закладів  освіти. У конкурсі взяли участь учні 8-9 класів. Через складну епідеміологічну ситуацію конкурсні змагання проведено у заочному форматі.

Команди шкіл змагалися у номінаціях «Математика», «Фізика», «Хімія» та «Біологія». У кожній номінації учні презентували свою домашню роботу: цікаві презентації з розв'язками задач з математики, оригінальні відеоексперементи з фізики та хімії, відеоролики  навчальних ситуацій за вибраною темою з біології.

У номінації «Математика» журі надало першість команді Панютинського ліцею (учитель Воліченко Алла Олександрівна). Також були відмічені роботи команд Лозівського ліцею №5 «Лінгва», Орільського ліцею, Шатівського ліцею.  Раціональні розв’язки задач продемонстрували команди Лозівського ліцею №3, Лозівського ліцею №8, Смирнівського ліцею та Садовського ліцею.

 У номінації «Фізика» всі команди-учасники продемонстрували високий рівень відеоекспериментів фізичних явищ, які присутні у повсякденному житті. Експеримент Лозівського ліцею №11(учитель Макодзеба Ольга Олександрівна)  визнали найоригінальнішим.

 У номінації «Хімія» команди-учасники також представили цікаві, об’ємні, завершені відеоексперементи сутності хімічних явищ. Експеримент Лозівського ліцею №11 (учитель Деняк Оксана Миколаївна) журі визнало найвдалішим.

У номінації «Біологія» учні презентували свої відеоролики  навчальних ситуацій за вибраною темою, які пояснювали фізіологічні процеси в організмі людини та розкривали мотивації щодо ведення здорового способу життя. І це найкраще вдалося командам Лозівського ліцею №8 (учитель Решетова Лідія Григорівна) та Лозівського ліцею №10 (учитель Козюра Любов Миколаївна).

Всі команди-учасники конкурсу «Юні інтелектуали 2021» будуть відзначені Подяками та солодощами.

Категорія: Творчі конкурси | Переглядів: 141 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar