15:00
Зустріч вчителів технології

21 вересня 2023 року  в онлайн-форматі пройшла зустріч вчителів    трудового навчання за темою: «Освітні втрати та розриви: поняття, причини, наслідки й шляхи подолання в організації викладання  предмета «Технології».

Голова ТМО, Емма Даценко, вчитель КЗ «Лозівський ліцей № 4», довела до колег освітні втрати та розриви і шляхи їх подолання. Опрацювали методичні рекомендації по предмету на 2023/2024 навчальний рік.

Педагоги разом із Надією Громило, вчителем КЗ «Лозівський ліцей № 3», розглянули актуальні питання  щодо розвитку ключових компетентностей і життєвих навичок учнів в складних умовах військового стану та ознайомилися з проєктами, які обирають учні, і поділилася досвідом  у виготовленні оберегів для наших захисників та захисниць.

Зоя Мацегора,  вчитель КЗ «Лозівський ліцей №1»,  наголосила, що предмет трудове навчання має значні можливості у вихованні національно-патріотичних почуттів. Підґрунтям для роботи можна вважати процес формування практичного досвіду з виготовлення предметів, пов’язаних з народною культурою українців,  через вивчення технік і технологій декоративно-ужиткового мистецтва.

Категорія: ТМО вчителів трудового навчання | Переглядів: 36 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar