15:27
Лозівський серпневий освітотворчий форум «Виміри стійкості: стаємо сильнішими РАЗОМ»

30 серпня 2023 року для педагогів Лозівської територіальної громади відбувся серпневий освітотворчий форум «Виміри стійкості: стаємо сильнішими РАЗОМ».

В межах програми форуму проведена благодійна ініціатива в підтримку дітей загиблих військовослужбовців «Незалежні за долею» до якої долучилися усі заклади освіти громади. Напередодні 1 вересня учням і дошкільнятам було вручено освітні набори для навчання та розвитку.

Традиційно під час заходу нагородили кращих педагогів. Колективи закладів-ювілярів та за підсумками НМТ. Керівники ліцеїв також отримали сертифікати на обладнання для класів безпеки.

Керівники закладів освіти, заступники директорів з НВР, керівники ТМО взяли участь у панельній дискусії «Уроки перемоги: навчати і навчатися під час війни». Обговорювали безпеку учасників освітнього процесу, зміну принципів викладання та сталість функціонування усіх сфер освіти громади у воєнний час.

Продовженням форуму стало проведення TEACHTALK. Пятихвилінні виступи освітніх іноваторів «Відновлюємо освіту: стратегії пошуку розуміння, реінтеграції» включали пошук ідей, інструментів щодо подолання освітніх втрат, стратегій, які успішно спрацьовують в період дистанційного навчання. Говорили нетипово про типову фізкультуру, знаходили ключі до успіху сучасних дошкільнят.

Кожен учасник отримав позитивний заряд та мотивацію на новий навчальний рік.

Дякуємо славним воїнам ЗСУ та силам ППО за те, що усі заплановані заходи були проведені!

  

  

Категорія: загальні питання | Переглядів: 36 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar