10:20
Про підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників у КВНЗ «ХАНО» у 2022

На підставі відповідних замовлень від закладів освіти, що надійшли у вересні-жовтні 2021 року, складено Перспективний план курсів підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів освіти у КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», де вказано терміни курсів для різних категорій на  2022 рік, та План-графік курсів підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів освіти у КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» на  2022 рік (помісячно).

Особливості зарахування на навчання з підвищення кваліфікації в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» у 2022 році:

- 28.12.2021 р. на сайті ХАНО буде відкрито реєстрацію на курси підвищення кваліфікації, що заплановані на січень - червень 2022 року;

- у червні 2022 буде відкрито реєстрацію на курси підвищення кваліфікації, що заплановані у Плані-графіку на  вересень - грудень 2022 року;

- реєстрація припиняється після повного формування кожної навчальної групи.

Для навчання на курсах підвищення кваліфікації в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» за певним напрямом або темою, кожному педагогові необхідно:

1. Визначитись із напрямом або темою і терміном підвищення кваліфікації у 2022 році згідно з  Перспективним планом (додаток 1) і Планом-графіком (додаток 2).

2. Особисто заповнити реєстраційну анкету на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» і запам’ятати кодове слово (вгорі на головній сторінці сайту є посилання «РЕЄСТРАЦІЯ НА КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ. І півріччя»).

3. Для зарахування на обрані курси за 2-3 дні до початку навчання треба підтвердити свою участь і пройти ще одну реєстрацію на попередньо обрані курси на сайті «Дистанційна освіта»  за адресою http://newdl.edu-post-diploma.kharkov.ua/.

Категорія: Підвищення кваліфікації | Переглядів: 141 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar