08:38
Освіта. По цю сторону фронту

«Справжня незалежність – це також незалежність від обставин», – начальниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева про проєкт «Освіта. По цю сторону фронту»

КУ «ЦПРПП» ініціює новий проєкт «Освіта. По цю сторону фронту» – серія друкованих інтерв’ю з педагогами-новаторами Лозівської громади

При зйомках третьої серії великого освітнього марафону «Уроки перемоги» начальниця Управління освіти, молоді та спорту, Вікторія Урванцева, зазначила: «Вчителі Лозівської громади впевнені: справжня незалежність – це також незалежність від обставин. Немало перемог позаду, ще більше їх попереду. Та я вас запевняю: про кожну підкорену освітянську вершину, про всі здобутки та досягнення Лозівських педагогів дізнаються всі»

Саме ці слова мотивували команду проєкту «Освіта. По цю сторону фронту» зробити все для того, аби  про власні ідеї, стратегії, трюки та досвід роботи у період карантину та війни, незалежних і свободолюбивих учителів Лозівської громади дізналися чи не всі!

Місія проєкту полягає у тому, аби вкотре довести, що боротьба наша спільна, просто фронти різні, а навчання може і має бути захопливим і драйвовим. Даний проект – це відкритий простір для впровадження якісних змін в освіті та вчительських ідей, які можуть підхопити їхні колеги, що так само не бояться експериментів та креативу.

Інтерв’ю перших авторів зовсім скоро з'являться на сайті УОМС, КУ «ЦПРПП» та у Telegram-каналі «INFO дошкаPRO освіту». Проте ми запрошуємо всіх і кожного долучитися до проєкту, заповнити форму та надіслати організаторам. Деталі за покликанням!

Нумо тримати освітній фронт разом! Гайда боронити освіту по цю сторону фронту, бо, так чи інакше, все буде Україна, і навіть трошки більше!

Натхнення для цього проєкту його автори отримали тут: https://www.edcamp.ua/in-the-war/ та самостійно адаптували для реалізації в освітянському просторі Лозівської громади

Категорія: Освітні проєкти | Переглядів: 176 | Додав: cprpploz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar